Home

Confidée

Mijn naam is Marjolein van Kempen en ik ben de persoon achter Confidée.

Ik ben een HR-professional met ruim 25 jaar werkervaring. Zowel operationeel als eindverantwoordelijk als hoofd P&O. Na mijn start bij een volcontinu productie bedrijf werkte ik bij een tweetal zakelijke dienstverleners en ook een periode bij de semi-overheid.

Na lange tijd met plezier als generalist gewerkt te hebben ben ik mij eind 2003 gaan specialiseren als zelfstandig loopbaanadviseur, trainer en outplacement consultant. Zelf maakte ik al vroeg een carrière switch toen ik als net afgestudeerde bedrijfseconoom al direct voor het HR werkveld koos.

Mijn ervaring in personeelszaken, waaronder het voeren van talloze selectiegesprekken, deel ik graag met iedereen die alles over solliciteren wil weten. Ik gun u graag een kijkje in de keuken van personeelszaken. Ik doe mijn werk met liefde omdat er voor mij geen groter plezier is dan iemand enthousiast een nieuwe start te zien maken in een nieuwe baan.

Inlevingsvermogen, betrokkenheid en drive vormen voor mij een belangrijke basis voor positieve resultaten. Goed kunnen luisteren en motiveren zijn andere eigenschappen die mij helpen om mijn werk goed te doen. Dat ik eerder pragmatisch dan zweverig ben mag blijken uit eerder commentaar van kandidaten, dat die “strenge adviseur’’ toch ook wel een goede stok achter de deur is.

Confidée is lid van NOLOC (Vereniging voor loopbaanprofessionals) en van NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling) en onderschrijft de gedragscodes van beide verenigingen.

Contact

Confidée, loopbaanbegeleiding, Training en HRM advies

Odinstraat 16
4421 LJ
Kapelle

Tel: 06 - 25 27 20 21

E-mail: confidee@planet.nl